ACROPAQ AC420T - kassalade 41x41cm Opening per druk op voorzijde Zwart

€53,71

Product Details

Merk: ACROPAQ
Model: AC420TT
Beschikbaarheid: 347
Aantal:
Robuuste metalen kassalade met 8 uitneembare muntcompartimenten en 4 x 2 biljetvakken
Eenvoudige opening door druk op voorpaneel 'front-touch'. De geldlade kan worden afgesloten door middel van een bijgeleverde sleutel
Afmetingen: 410 x 410 x 110 mm
Kleur: Zwart

De ACROPAQ kassalade AC420TT is ideaal voor veelvuldig gebruik in winkels, restaurants, kapsalons, of in elk ander plaats waar contant betaald wordt. De grootte van de kassa lade laat toe om de bankbiljetten in 8 verschillende compartimenten, en de munten in 8 compartimenten te bewaren. De breedte van de munt compartimenten kan aangepast worden, waardoor u uw ACROPAQ geldlade kunt personaliseren zo dat de geld lade perfect aangepast is aan uw wensen.

Door druk op de voorzijde van de lade kunt u uw geldlade makkelijk openen. U ziet ook twee gleuven die u kunt gebruiken om in de geldlade grote biljetten, cheques, bonnen enz veilig kunt invoeren. De ingevoerde objecten worden onder de muntencompartiment bewaard. Dit laatste kan van de binnenlade uitgenomen worden, waardoor u heel eenvoudig toegang krijgt tot de ingevoerde biljetten. 

De Acropaq kassala heeft een slot en twee sleutels. Dit slot zorgt voor een verhoogd veiligheidsniveau. Wanneer u uw ACROPAQ kassalade even alleen moet laten, doe deze dan op slot met behulp van één van de twee geleverde sleutels. 

De binnenlade kan op een heel eenvoudige manier uit de kassalade genomen worden. U kunt een deksel bestellen voor de binnenlade van uw ACROPAQ AC420TT. Dit deksel komt op de binnenlade te liggen en kan afgesloten worden. U kunt dus de inhoud van de kassalade veilig transporteren, zonder uw geldlade te moeten meenemen. 

Kassalade onder de toog bevestigen? Met de beugels van ACROPAQ wordt dit een kinderspel.

Nieuwe klant.

Een account aanmaken

Door een account aan te maken kan u sneller en makkelijker bestellen. U kan uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken en uw retouren opvolgen.

Verder

Terugkerende klant.